Dont regret a thing the day you die.

Glömm inte att leva i nuet. Har levt i framtiden i flera veckor nu och det går bara neråt. men uppåt i vikten. 49,7 står den på nu. Det kommer inte att gå bra nu... känns det som. Men man blir tvungen att kämpa. kämpa och skit´i konsekvenserna av vad du gör. bara acceptera dem och gå vidare.


Dålig uppdatering

Förlåt, har varit lite off hela veckan. vägde mig i går och i mändags. 49,5 och sen 48,7 =) det går neråt =) Har legat på ca 800 hela veckan. Men nu ökar det bara för att det är helg =(

Har inget mer att skriva än att jag sitter vid tvn med min syster. Har nyss ätit chokladpudding... Inte bra...

Hur har ni alla det?

En enda äggröra.

Mitt rum kan inte beskrivas på ett annat sätt än en äggröra. stökigt, saker Överallt och ingen struktur what.so.ever.

Dagens vikt: 49,5. Det går neråt, att skuta med nedtrappningen ger resultat =)

Hur har alla ni det? Vissa har jag inte hört av på vääldigt länge. Såg nyss att typ 3 pers har stänkt ner sina bloggar,  vilket är synd =( jag gillade att läsa dem...

Aja, detta blev ett inlägg i förbifarten. Nu MÅSTE jag gå och lägga mig om jag ska orka med skolan i morrn....
Denna hopplöst monotona skola...// M

Spöket i huset.

Vågen spökar. Eller så är det jag som väger mig vid olika tider. Viken är bässt att väga sig vid egentligen?
Nu står den iaf på 50,3. Hämskt hur som, men bättre än 51,3... Usch vilken hämsk vikt (Jag är 160cm, så det är mycket för min längd. Om du e tex 170 eller nåt så är det en fiin vikt =) ) Vägde 52 när jag började så det känns som om jag tar ett steg framm och två tillbaka.

1000kcal hamnade dagen på. MEN, jag åkte faktiskt snowboard non stop i 3½ timma (förutom liften då...) och vet fortfarande inte hur mycket man bränner på det... skulle gissa på 50/tim. Eller nåt sånt. Aja. I morrn ska jag ut med längdskidor först, 2-4 km och sen åka snowboard igen.

Visst är det lördag idag? Eller är det fredag? Bara för att skolan har börjat ska jag bli helt virrig... Nåja, lite slit osv får man tåla.

Jag sa åt mamma och pappa att vi skulle söka gymnasium till veckan, såhär gick det:

Jag: Jag ska söka dit. De tycker jag är en bra skola, och så har de linjen jag vill gå.
Pappa: Har du frågat om du får då?
Jag: Eh... Får jag det..??
Pappa går.
Mamma: Hur går det med maten?
Jag: Jättebra, säger jag med ett stort leende på läpparna.
Mamma: Vad bra, då är det klart att du får gå där!
Jag. Men att pendla kommer bli jobbigt, och ja kommer inte få tid till läxor och sånnt...
Mamma: Men då får vi hitta en lägenget då =)


Gud vad glad jag blev! Jag ska få FLYTTA!!!STILL HUNGRY?

Blir så ledsen på mig själv när jag läser hur alla andra går ner i vikt medans jag går upp! vÄGER hela 51,3 KILO!!!!! Jag DÖÖÖR. Eller vill bara dö. Alla andra är så smala Vad gör jag för fel??

Måste sluta med nedtrapnigen. Blir bara tjockare och mer sugen på allt än då jag INTE äter. Måste verkligen vänja av mig med att äta igen

JUST DONT EAT!!! ITS SIMPLE; DO NOTHING!!!

Flera sånna citat finns det. Är så avensjuk på de som klarar det. Läste nyss en bok om en killa som fick gå 6 dagar utan mat. Han överlevde, då gör jag också det. Ska börja från och med NU. nte i morgon, inte snart utan NU!


Ingen vet

De har ingen aning! Tror de verkligen att jag är frisk?! Ha. Tur dety. Då slipper jag att vara försiktig. Då är det bara att köra på.

Har nyss ätit middag. Dagens in ligger på 700, ska försöka komma upp i 900. snart ska jag träna.

Jag är en mulvad.

Så blind man kan vara. Självklart ska ingenting nämnas i våran familj. De enda jag fick höra va att jag inte ska kalla mamma eller pappa idioter igen (trots att jag sa alla idioter, inte specifiserade dem) Ingenting om mamma. Självklart. Samma sak som att jag ska få skäll för allt mina syskon gör.

Jag kommer snart bli sjuk. Har hafft ont i huvudet (serriöst, tar 2 alvedon men de verkar inte. Ja får sitta under en filt och ha jävulskt ont och m,år illa hela kvällarna.) och känner mig allmänt nere.

Tror jag ska minska med 200 till, då ligger jag på 900. För 1100 per dag e SJUKT mycket. Mår barta illa såhär på kvällskvisten.

Hur har ni hafft det? Har inte kollat bloggar eller så sen i söndags. btw. känner mig äcklig som börjat spy igen. Hände i måndags också =(

Aja, i morgon är en ny dag...
/En jävligt fet och misslyckad tjej på HELA 49 kilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Förlåt för dålig uppdatering..

Jag har varit ganska off, dagarna är så monotona att jag inte ens orkar med fritid. Och såklart då jag äntligen planerat nåt att göra (Skulle åka snowboard med mina vänner) Så ska jag såklart hamna i ett bråk med mamma och kläcka ut mig "Såklart att du blir sur för allt, du tränar ju som en galnig och äter int ett skit!" Så smällde min dörr igen och har inte öppnats sen dess. Kiommer inte göra det helleer förens jag ska till skolan i morgon. Hon har inte fått komma in heller, trots at hon fråga (hon lät iof arg då men endå) och jag satt och stor böla i en kvart.

Nu ska jag visa henne. Jag bryr mig inte om jag inte får gå gymnasiet iår. Jag ska sluta äta imddag hemma. Frukost också. Och kanske lunch på skolan. Jag bryr mig inte längre. Allt känns så hopplöst.

Just nu sitter jag och lyssnar på beauty from pain - Superchic Den är bra, för man kan reflektera i den...

nu ska jag se igenom hela 3:e sesongen av Americas top model och sen the vampire diaries.

Dålig dag

Blev inge bra igår... Mer orkar jag inte säga. Säkert 1700 eller mer.
Nu ska jag ut och motionera, har redan ätit 400 idag så det blir till att hålla sig undan från köket. Sen ska jag göra läxorna. Ja de e min dag idag, hoppas ni har det bra.

Sak!

Blev bara såå konstig... vet inte vad som hände. Åt en bulle, kände inget speciellt. men sen var jag ensam i huset och ja... Stegen ledde mig mot toaletten. Vägde mig blev äcklad av allt och sedan spydde jag. För FÖRSTA gången på 2 hela veckor! Det är inte bra... bestämde mig inte riktigt för att sluta. Det bara blev så... Men jag måste sluta så att inte mamma märker, IGEN.

Vad menas med en marknadsundersökning? Sitter fast på teknikläxan, eller är det till bilden? Har ingen aning men den MÅSTE göras.

Jag har hållt mig till 1200 hela veckan! Så stolt =)

Hoppas ni har det bra <3


Planer

Knaske skulle berätta lite om mina planer för det nya året? Okej, såhär är det...

Jag har höjt min kcal gräns till 1200 (Vilket är MYCKET) Men den ska jag sänka varje vecka med 100 fram till om 4 veckor då det blir 50 per vecka. Har samma sak med läxor men att jag lägger på 10 min varje vecka.
Sen ska jag gå ut med MINST 10 MVG'n och inga G.
Jag ska äta vitaminer för att reparera mitt hår (som är ett fågelbo) och minska ringarna runt ögonen.
Jag ska lägga ner med småätandet så gott det går och gå ner till min målvikt eller mindre.

Det var väll det, eller jag ska sluta bita på naglarna ochså och ALDRIG mer spy. Nått jag kom på nu är att jag behöver bryta mitt Läckerolberoende och samma sak med ketshup...

Detta blev ett bablande inlägg, och ni behöve inte läsa efter det här om ni inte vill...

Jag ska bli vig, och smal, och snygg(så gott det går...) sen så ska jag gå ner i VIKT! Det är vikt-igast.
Jag blir så sur på en sak. Min mamma äter mindre än min lillasyster (4 år yngre än mig) och trävar typ dubbelt , nej trippelt så mycket som hon. Och hon tillåter inte mig att hoppa öve en måltid fasst hon dricker kaffe till frukost, lunch och sedan efter en pytte middag. Jag HATAR det!!!!

Hoppas ni har det bra =)// M

Första dagen på lyckoåret 2012

Gptt nytt år!

Hoppas ni har hafft det jättebra, och att erat 2012 kommer blo fantasktiskt.

Jag känner mig just nu som ett kontrol freak, har lagt upp tidsplaner för nästan allt. Till och med för läxor. Så nu sitter jag här och försöker hålla det. Ligger lite i förväg på kcal faktislt. Bestämmde mig för att börja på 1200 (Ja, det ÄR väldigt mycket) och dagens hittils ligger på kring 900. Så det känns lovande. För nu vvet jag att jag FÅR äta 300 till, och då kommer jag inte bli allt för besviken om jag misslyckas.

Jag misslyckades dagarna innan nyår. Allt jag såg åt jag. Tänkte inte mer på det, och till råga på allt så var mina jeans nästan för små. (de brukar passa perfekt). Men nu få man börja om =)

Har hållt mina nyårslöften hitentills. Hur går det för er?

Ja Gott nytt år på er alla <3


RSS 2.0