Hets, jävla hets...

Åt typ 1200 idag =( Spydde 3 ggr och sprang 5 kilometer. Så dagen slutar väll på ca 900 =( Inte bra. Men ska göra bot för det till helgen då jag och kilogram ska fasta =) Hänger fler på??

Nu ska jag gå och lägga mig, god natt på er alla fina människor där ute!

40H

Har inte ätit på 40 timmat!!! Sen åt jag 100kcal soppa  men endå!!!!!!!!

Tidig morgon

Ska försöka slippa frukosten. Om inte annat får jag elda upp den (Bokstavligen) Eller bara ljuga. Kändes så himla bra igår att gå och lägga sig på tom mage och vakna idag och känna den dät härliga känslan då man vet att man uppnåt något =)


Undrar...

Hur kommer det sig att amn inte kan gå utan mat en hel dag om man äter nåt litet? Typ att man äter en halv macka mitt på dagen, då går det typ inte att fortsätta. Det är ganska konstigt...

Sitter och väntaer på att få gå och lägga mig med gott samvete för första gången på månader. Hoppas på samma sak i morgon. Ska försöka hålla mig under 500 då. Det ska gå!


Så himla stolt!

Har nästan inte ätit någonting idag! Bara lite saftkräm av lightsaft och en kopp te med sötningsmedel =)
Pluss att vågen visade på 49,9 i morse Lägsta vikten på läänge! Nu ska jag fortsätta gå neråt. Äta lite och klara det!

Hur går det för alla fina människor där ute på andra sidan datrorskärmarna? Har hört att många ska  fasta i morrn, själv kan jag inte pga skolan =( Men till helgen ska jag göra det! Kanske ska ha det som vana att fasta på söndagar? Aja. Ha det så himla bra all ni =)


Tankar om allt

Idag slog det mig plötsligt. Jag vill inte gå upp i vikt. Jag vågar inte. Jag tänker på hur hämskt det skulle vara. Allt extra fett att släpa runt på. Alla elaka och hämska blickar jag, den tjocka tjejen, kommer få... Jag vill inte det här, men jag måste bli smal! Jag vill inte vara andraklassens fetto. En fet medelmåtta med inga som helst utåtstående sammtycken. Alla kommer tycka att jag är den fetaste grisen på hela jävla jordklotet. Om det så är det sista jag gör så ska jag bli smal! Jag får komma på mer knep, mera trix och tips på hur man ska äta så lite som möjligt utan att någon märker. Jag vill ha kontroll, och hälst av allt själv kontroll. Äta då ingen ser, det gör jaf, fasst jag vet att det ska vara motsattsen. Jag skäms så himla mycket över mig själv men ingen märker det. Jag bara ler och nickar. Drar dåliga skämt och svarar som jag alltid har gjort. Jag mår bra, på utsidan. PÅ insidan mår jag piss. och ingen bryr sig. De tror att jag är "frisk", pyttsan. Jag är långt ifrån frisk och långt ifrån sjuk. En fucking medelmåtta med inga som helst verkliga känslor. Jag borde inte finnas vid. Borde dö, eller ta livet av mig. Men det gör jag inte, och enda anledningen är att jag vet hur mycket det skulle såra de människor som älskar mig. Men som inte jag kan älska tillbaka, för den där jävla rösten som säger åt mig hur fävla värdelös jag är. Att jag inte förtjänar dem och att jag är en jävla idiot som trodde att jag kunde få bra resultat på ett prov. Eller som trodde att han eller hon gillade mig. Antingen som vän eller på andra sätt. Jag försöker hela tiden imponera på andra för att jag egentligen vill imponera på mig själv. Men sanningen är att jag aldrig kommer kunna göra det. Jag är helt enkelt så fucking misslyckad säger jag till mig själv. Jag, rösten om jag senare har upptäckt. Styr nu helt och hållet mina tankar. Vart jag går, var jag står, vad jag äter eller inte äter. Var jag går på toa, när jag spyr. Allt är jag. Allt är rösten.

trodde jag att jag någonsin skulle slippa undan så trodde jag fel. För allt finns där, hela tiden och plågar mig. Jag har bestänt mig för att om det så ska till den sista bloddroppen i min kropp så ska jag bli smal, smal och snygg. alla smala och snygga blir poppulära. Det är skolans kretslopp. Alla fetton blir utslängda och tranpade på som om de vore trasor. Dörför vill jag bli smal. Mitt fjortonåriga jag kommer ge slående hyllningar tilll mitt sextonåriga jag. Alla kommer hylla mig. Då kanske rösten äntligen blir tyst. Så att jag får njuta av friheten igen.


Dagens

IN

Frukost: Inget
Lunch: 400 (pizza =( )
Middag: 400 (gu va dåligt!!!)
Övrigt: 200, 400

UT

Löpning: -200
Styrke: -250

TOTALT: 950 kcal

Ingen bra dag =( Blev pizza på skolan och så slängde jag i mig hemma. Pluss 2 mackor efter träningen =(
Men dem spydde jag upp. Har börjat med det nu igen. Känns bra att ha en sista utväg.

Hur har ni alla det??




//M


Asså jag måste verkligen börja blogga igen...

Men just nu händer så mycket på samma gång att det är svårt att bestämma vad man ska skriva om... Jag kan väl börja med att skriva (än en gång) förlåt för dålig uppdatering. Jag måste verkligen bli bättre på att läsa era bloggar.

Mytt om mig. Jag har gått UPP 2 KILO!!! Väger nu 50,7! Men jag har börjat styrketräna och löpträna så det kan vara  muskler. Men det är bäst att anta det värsta...

Har tjockat i mig idag... och börjat spy igen. Inte bra, men äter man 500 + kalorier i tacos, så kan man inte ha kvar det med gott samvete... Igår blev det 2 ggr. Mådde såå dåligt på idrottwen för jag fick mitt lag att förlora att jag gick och spydde och sedan mådde jag mycket bättre (Inget jag rekomenderar! Fungerar inte för alla eller ens för vissa!) Blödde i halsen efteråt för att jag har så vassa naglar.

Något mer nytt... Innom denna månad (Mellan 22-22) kommer jag att fylla 16! Så jag kan stolt säga att jag är 16 år! Detta år kommer bli såå mycket bättre än det förra! Jag sk bli S.M.A.L!

Walk the line

Ser på filmen Walk the line om Johnny Cash.  Den är såå fiin!! Men endå så tragisk...

Samtidigt gör jag två skrivuppgifter som ska in i morgon så det är lite stressigt men jag klarar det.

Det var en kort uppdatering. Kommer inte på nåt mer att skriva. Vi hörs.


// M


Blogg paus

Tar en bloggpaus. Orkar helt enkelt inte längre... Lycka till alla ni smala och fiina människor där ute. Och till ni som vill bli smala och fina, fortsätt kämpa <3.

//M

RSS 2.0