ny blogg!

Vill ni ha länken till den nya bloggen får ni maila mig dontforgettoflyaway@gmail.se eller lämna en kommentar.

Ingen bra dag.

Har inte hetsat... men jag har heller inte ätit bra =( ätit bullar, pommes, MACKOR MED MYCKET SMÖR! Seriöst, jag har hafft ett sådant kolhydratssug!  


Dagens

Dagens vikt är på 50,2. Ska bli så skönt att se 4 an igen. Har faktiskt gåt ner 1 kilo sen igår. Men då var det kvällsvikt (Vet inte vad man kan kalla den här viktne... mitt vikt? eller tidig morgonvikt)

Idag har jag testat ett recept som jag hittade på Alices blogg. På kokoskakor och de är SJUKT goda!
Tycker verkigen ni bör testa det =)


Nytt

har köpt sukketter (Stavia), psyllium frön, och upptäckte att våran lokala stormarkand (INte så värst stor dock) Sålde, tro det eller ej, mandelmjöl. Har hört att många har problem med att hitta det.

Har också köpt ica lätt kvarg. Det är jättegott! Rekomenderar det verkligen då det är endast 137 kalorier per burk (250g, 55 kcal per 100g)

Allt går super =) Har hittat motivationen igen =) Vile bara uppdatwera er lite <3

Föresten är detta mitt 100:e inlägg =)

Jag fick ett infall

Tror att jag tar en bloggpaus. Ser hur jag klarar mig utan att läsa alla bloggar och bli depp. Kanske klarar jag det bättre om jag inte läser alla tips dagligen. Att jag får tid att tänka själv. Förstår ni?

Hur är det bästa sättet att gå ner i vikt?

Jo, att äta hälsosamt när du väl äter! Inte trycka i sig hundra bullar med mellanmjölk, och absolut inte tommäta socker! Har iaf bränt av de flesta av de kalorierna men jag ligger fortfarande på ungefär 2000... Vilket inte är bra nu när det bara är typ 78 dagar kvar tills skolan slutar.

Tror att min klänning kommer snart. Men blåmärkena på benen sitter fortfarande kvar så jag kan inte pröva den förens de är borta.

Vad vill ni veta om mig?? Ställ hur många frågor som hälst! Jag ska försöka svara på alla.

Nu ska jag hålla mig undan från köket och sova. Föresten, köpte lite ICA lätt kvarg för att pröva, och det var hur gott som helst! Något jag definitivt rekomenderar!

Måste väga mig i morgon och se hur stor skada det är...

Träning, usch...

Näe, skärp dig för fan! Du måste gå på träningen, fattar du inte?! Är du så fet att fettet har stängt för öronen på dig eller??!!

Jag MÅSTE verkligen träna. Har ätit sjukt för mycket idag.

Frukost: 2 mackor med SMÖR, 1 kopp te med mjölk och SOCKER! (ca 300 kalorier)
Lunch: Ris och kebabgryta (200 kalorier)
Middag: 3 TUNNPANKAKOR MED SMÖR OCH SOCKER!! (500 kalorier, Spydde)
Övrigt: ett äpple (100 kalorier)

1100 KALORIER på en enda dag! Det är SJUKT mycket! Det bösta jag kan göra är att iaf träna bort 100 av dem (Har säkert tränat bort mer eftersom jag cyklade, i snöslask och motvind till och från skolan, sammanlagt 7 km)
Nu måste jag bara vänta med att yrseln ska gå över och sedan får jag resa mig upp och masa mitt feta arsle till träningen.


Samma sak igen.

Jag gör samma saker hela dagarna. Känns så meningslöst. Jag måste bryta mönstret.

Dagens planering:

Frukost: En kopp te med en msk mjölk (10 kalorier)
Lunch: Liite av det som serveras på skolan (100 kalorier)
Middag: Rester (200-300 kalorier)
Mellanmål: ett - två äpplen (100-200 kalorier)

Det blir ca 600 kalorier, sen ska jag träna idag också.

Får hoppas att det går.

Nej nu FAAN! Nu ska jag bli smal! Nya hårda regler!

INGEN mat efter kl 5. om det inte är träning. Då blir det inget efter 8. Träning MINST 3 ggr i veckan. Det är då fotbollen. Om jag missar EN ENDA träning får jag träna 2 ggr för att kompensera den.
10 armhävnigar, 10 rygglyft, 10 situps, 10 krunches, 10 benlyft och 10 sånnadär benövningar (mins int va de heter) VARJE morgon OCH kväll.
 
Oj, när ja e upprörd går jag verkligen tillbaka till min fina norrländska dialäckt skrivning. He va ba så att ja gatt göra de för att få komm hittna. Haha.

Nämen tillbaka till det serriösa. Jag ska komma ner i storlek SMAL (S) Till sommaren. Den där jäkla medium klänningen ska sitta löst som Hell när jag väl ska ha den, så attt jag ska få panik för att INGA av miuna kläder passar längre!

Okej, regler. Inget snackande, förutom Äpplen. wannathinlife sa nämligen att äpplen är negativa kalorier. Så jag får äta äpplen, och middag. INGET mer. Ingen frukost och MINIMALT till lunch. Halva portionen ska vara kvar på tallriken.
INGET godis, kakor, bullar, tuggummin (Förutom sockerfria extra) Och inget te med socker i, ska jag dricka te får det vara max 1 msk mjölk och sötningsmedel i.

ÄT EN MOROT TILL FRUKOST OM DU ÄR OSÄKER PÅ OM DU KAN SKIPPA LUNCH!!! Kom jag just på till mig själv! Får nämligen DÖ ont i magen av det. Och kan inte äta nåt på typ resten av dan! Smart =)

Ha det bra alla.

Ensam som ett blad mitt i öknen.

Känner mig så ensam. Som om ingen bryr sig och alla dissar mig. Men jag vet ju att så inte är fallet. Det är helt tvärt om. Alla bryr sig FÖR mycket. Och det är det som är för mycket för mig. Jag vill att ingen ska bry sig. Så jag får vara ensam och bli smal. Lite av en dubbeltydighet men men...

Du vet att du är tjock då du inte längre är smal.

Vad skulle du välja? Smal och olycklig eller tjock och lycklig?
Vad är det jag säger, hur kan man vara tjock och fortfarande vara lycklig? Och hur kan man vara smal och olycklig. Det är ju tvärtom. Jag är tjock och olycklig det är därför jag vill bli smal. Jag vill vara smal, lycklig och ha massor med vänner som ska avundas mig. Jag vet att det är lite ego. Men man vill väll ha den bekräftelsen? Eller? Man vill väl inte vara osynlig resten av livet?

Hursomhelst. Så blir det fasta i morrn. Kanske ett äpple om det kniper. Sedan ska jag göra den kilometerhöga högen med läxor och uppgifter som ska vara klara till vecka 14. Så jobbigt.


En dag av länktan är lika mycket värd som den dagen du når dit.

Jag har ätit en sjuk frukost, och ett par bullar... Det går nämligen inte så bra som jag kanske hoppats på. Men det kommer bli bättre, har nämligen börjat med godis/chips/kak löfte. Så jag får inte äta nåt av det tills iaf påsk. Sen får jag börja om. När jag berättade det för mig syster reagerade hon och sa. Du föröker väll inte gå ner i vikt? Och så kommer lögnaren fram i mig och säger, såklart inte. jag ärinte dum heller.
Det blir bara lättare och lättare att ljuga, det kommer automatiskt då jag pratar med mina kompisar tilloch med då det handlar om nåt helt annat än maten.
Jag har även  kommit på att det går utmärkt att gömma mat under matsalsbordet. Vilket kan komma till hands =)


Början på något nytt

Nu ska jag Halvfasta hela heljen, max 300 kcal per dag. Om det går dåligt så får det bli upp till 500. Inget mer. Blir antagligen pommes till middag. Men ingen lunch (Yippie!) Och ingen frukost. Ha det så bra alla ni fina som lyckas därute.


Halv fasta.

Blir en halvfasta i morgon. Vilket betydet bara middag och inget mycke. Sedan ska jag köra tills på torsdag kl 14.00 Då blir det antagligen frasses eller något hämska då jag ksa bort.

Typ 5 nya blåmärken har jag fått. Men inga skärsår som tur är. Spytt har jag också gjort. När fastan går dåligt för mig blir det hets istället. Måste få starkare viljestyrka.

Free falling

Skrev detta ist för att skära mig. Grät lite och slog dit några nya blåmärken på mina ben. Sen mådde jag bra efter dagens fiasko.

Im så fugging usless,
I can almost stop trying.

But because Im så fugging usless,
I want to be of use.

So I try even harder,
and fail miserably.

Bara något som dök upp i mitt huvud. Det fick mig då iaf att må lite bättre att skriva ner det.
Hoppas ni har det bättre än jag. (Faller ner mot stupet)


Underbart :D

En helt underbar dag =) Först så åt jag inte på 20 timmar och åt lite middag (ca 100 kcal) Efter det har jag nte ätit någonting och väntar en 24 timmars fasta i morgon. Hur  går det för er?

Dagen

Dagen har gått bra, tjänat lite pengar och haft det roligt. Dock så har maten inte gårr speciellt bra. Ligger på 1000+ Men har gåttt mycket i dag sådet ligger säkert kring 800. (Gått i 5 timmar i sträck eller stått.) vågen stod iaf på -0,5 i morse =) Men jag vet hur det blir. Går ner, går upp, ner upp ner upp hela tiden.

Har funderat på en sak. Det skulle vara bra med en kokbok med kcal fattiga recept. Så man kan njuta av maten utan att veta att det innehåller sjukt mycket kalorier. Kanske något som skulle vara bra...

I alla fulla fall, Jag har inte behövt ta fram rakbladet trots att jag hetsat. Vilket är bra. Något mindre bra är att jag spydde efteråt. men det är inget man kan göra åt så.

Hoppas bni hafft det bra =)

Drygt, Drygt, Drygast.

Sitter i köket och skriver. Fantastiskt att jag har tillräkligt med viljestyrka till det. Trots att det slank ner ett par chips och några godisar som stod kvar från gårdagen. Så just nu ligger jag på ca 200. Vilket är bra för att vara söndag kl 10.

Näe. Tror jag ska läsa lite i kokboken och se vad det finns för några kaloribomber där som jag kan mata min ovetande familj med. Älskar att laga mat. Bara JAG slipper äta det =)


Sitter och väntar på smalheten. Det kan jag göra i evigheter, för jag vet att den inte kommer av sig själv.

Har varit duktig idag. Tränat och ätit (Hyfsat) bra. Blev endå typ 1500 kcal men för att vara just nu så är det bra. Vågen har spökat lite, den säger nämligen att  ´jag gått ner 1 kilo efter en helj med hets. Så jag tror den inte riktigt. Men nu är det bara 4,5 kilo till mitt mål.

Lycka till alla ni därute. Vill ni kontakta mig så har jag faktiskt mail =)
Dontforgettoflyaway@gmail.se


Varför blir inte jag smal?

Har jag frågat mig idag. Och fick svaret direkt i huvudet. "För att du är så Jävla värdelös och äter som en gris!" och det stämmer. Och jag vet inte vad jag ska götra åt det! Kära någon, hjälp mig. Ge mig självkontroll!

Jag vill det här såå gärna. Så mycket i så lång tid. Men jag kämpar inte för det. För att jag är värdelös. Nu måste jag börja. Om jag någonsin ska nå mitt mål.

Hoppas ni mår bättre än jag. Nu är jag arg på mig själv för att jag slängde rakbladet.

Skit!

kom just på att vi har bad i skolan till veckan... Måste vara duktig i heljen så att jag kan visa upp mig.. och måste hitta mina badshorts (så ingen ser de där jäkla R-en på benet)  Sen åste jag städa IGEN är erkligen en smutsgris. (det sista stämmer verkligen. Jag är en ful fet gris, ussch)

Varför är jag en jävla medelmåtta? Jag kan inte få mvg på ett prov, eller få Mvg i nåt ämne. Det är alltid "Når målen för det högre betygen men dittan och dattan saknas för att få ett fullt betyg" så har de flesta av mina lärare skrivit på mitt omdömme.... Förstår det inte. Och nä jag försöker bättra mig går det sämre. Är helt enkelt för jävla värdelös! Tur att grundskole betyget inte har lika stor betydelse som gymnasiebetyget.


Jaa!

Har fått ett deltidsjobb! Som jag sökt och sökt... och sökt och sökt. Och ÄNTLIGEN! Är såå glad! Underbart :D


Bra dag. Kunde varit bättre

men för en fredag så är det bra =)

IN
Frukost: fiberhavregrynsgröt (100kcal) en klick sylt (ca 10 g, 25 kcal)
Lunch: knappt ett äpple (60 kcal)
Middag: 2 potatis (120 kcal) sås (100 kcal) liite kött (40 kcal)
Övrigt: Choklad (300 kcal)

= 745 kcal

Så det är bra =) Inte bäst med bra. Nu ska jag snart gå och lägga mig tyvär. Däckade på soffan när jag kom hem från skolan. Gick upp och åt, och däckade igen. Så ska nog inte vara uppe så mycket.

Hur har alla ni det?

Ska bli smal!

Nu ska jag bli smal. Måste det... Kännr mig så jävla fet. Men tyvär (Eller kanske inte) Så ligger rakbladet i en list under elementet i köket. Så blir ingenting med det. Måste sluta skära, så himla dum jag var. Det kan ju synas. Hadfe spn sjuk ångest över idrotten. Tänkte, tänk om nån ser, tänk om nån se. Och dum som jag är så skrämde jag migsjälv ännumer med att tänka ut olika senarior på hur det kan komma till att gå... Inte trevliga då.

Hur går det för er? För mig går det SKIT! Har ätit 2000 och inte motionerat NÅT! Säkert över 2000 liggerjag typ 2500!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hur fuckedup är inte det?!?!?!?!?!?!?!

Hets =(

Httsade... Godis och choklad... ligger på ungefär 800.  Så nu får jag äta 200 till middag och inget efter. Men ska springa 5 km i dag så det kompenserar vll lite iaf...

Hur har ni det?

Today will be better...

Nu ska jag snart till skolan... Mer med det är det väll inte. Blev inte sm jag tänkt igår... slutade på 700 innan jag gick och lade mig. Mamma sa att jag var tvungenatt äta något innan jag gick och lade mig... Slutade i en mildare hets på 300kcal. Men idag ska gå bättre =)

Ska gå ner och äta frukost. Havregrynsgröt 100kcal med lingonsylt 25 kcal. Sen blir det nog liite till lunch, siktar på 50-100kcal och sedan mot 200till middag och sen får jag ta oh låsa in mig på rummet eller gå ut. För jag får inte sabba denhär dagen.

"Läxa" de español, y no me entrendo español.

Sitter och gör Spanska läxan, drygt så in i... Har iaf tränat i 2 timmar nu och ska sova snatr... Läxan har jag tid med i morgon efter skolan.

Blev 100kcal till så ligger på precis 500. Men minus träning så blir det väll 300 eller nåt. Vet inte riktigt hur man ska räkna där...

Svar till matilda: Vi hade prov i biologi, vilket hade ni i?


Dag 1.

Ätit: 400kcal
Druckit: 1,5 liter
Sovit: 8 timmar
Tränat: (ska) 2,5 timmar

Då får jag 70/80 poäng :D Det är helt underbart! Bättre än jag hoppats, så då är jag nöjd :D
Det gick inte bra på Nationella idag =( Kunde typ ingenting... Men annars är det bra :D


Ska börja med denna:Verkar riktigt bra. Ska köra på den och få så mycket poeng som möjligt =) Är det någon som hänger med mig?

Happy box.

Har suttit och målat hela kvällen, och nu har jag en regnbågsfärgad liten låda som jag ska lägga grejjor i =)
Har ni nån aning om vad? För det har inte jag :P

Det blir fasta 20 timmar i morgon, är nån med?


I want to be light enough so a helium balloon could lift me and carry me to the clouds.

Ingen bra dag... Känner för att skära, känner mig bara såå värdelös :( Har iaf städat rummet och ska sätta mig vid biologiboken. Blev ingen fasta idag. Blev ist 1000 kcal. På gränsen till hets. Men så har jag spytt 2 ggr också så... Nu blir det fasta istället. Från och med nu till i morgon. 24 eller 20 timmar. Och sedan börja om och upprepa.

Lökfrossa :D

HAHA, vad rolig jag är! sitter och äter stekt lök! Så patetiskt löjligt och roligt :D

Min dag

Sitter just nu och tittar på mitt skolkort från i höstas... Så himla tjock jag var/är! Endå tror jag att jag vägde mindre där än jag gör nu. Men jag har blivit smalare! Om inte så känner jag mig smalare konstigt nog.

Dagens har varit bra. Inte jättebra men bra. Fastat i 20 timmar, sen åt jag middag och 2 digestive och en brownie och 2 godisar. det blir... 400? 450 säger vi. Som jag spydde upp, men endå.

Ha det så bra allihopa.


Keep fighting. Dont ask, just do it.

Skriver en novel om Cassie (en karaktär från Skins UK). Kanske ska lägga ut den när den är klar, men just nu har jag bara hunnit ½ sida :P Den kommer att bli Underbar :D

Har ni något jag vill att jag ska ha med i den? Hon är ju ana, och skriver om hur och när hon blev det. så har ni nåt att komma med så kanske jag ska ha med det :D

I love things so much I feel like I could float away.

Nu jäklar! Nu händere det. Nu ska jag bli smal. Det kommer bli underbart, svackan är över som regn före solsken och mitt solsken börjar idag! Jag är redo att möta världen och detta är min värld! Nu ska jag bli smal :D Underbart! Ni alla är så Underbara :D

wow, ett litet Underbart lyckorus. Ett sådant man bara får då allting går uppåt. Och vikten neråt. Jag känner mig redo för allt! :D

kissie

...är nog sveriges största pro ana thinspoo. varesig hon vet det eller inte

kolla bara Här -->


Cry, cry, cry... Stop being such a baby.

Mår verkligen inte bra. Kofein gör mig helt snurrig och jag drack en kopp med svart kaffe för 5 timmar sedan och nu mår jag verkligen INTE bra...

They say this is heaven. I think it's hell on earth.

Snön vräker ner. Jag har ätit brownies... Inte något bra. Spydde och drack ½ liter saltvatten. Sägs ha en laxerande effekt. Har gått upp 7 hg pga det... Inte roligt, och kallt så in i hellvettet är det också, mina fötter är helt blå. Fingrarna är bättre dock. Säger det, drick ALDRIG saltvatten. Man mår illa som bara den. Men det är en underbar känsla då det går över, men det är så halatiden iaf för mig efter jag mått illa. Hur länge tar det fö att det ska verka? Måste man dricka mer ? i sådanna fall skitert jag i det.

Ett tips. Drick is. Frys hur mycket is som helst. Häll det i ett glas och stoppa ett sugrör dit. Slå på lite vatten och drick eftersom. Det tar ungefär 2 timmar att dricka upp allt. det håller dig sysselsatt och bränner faktiskt kcal.

Today is another day... Right?

Har huset för mig själv. Familjen är borta tills i morgon så idag hade jag tänkt fasta, men jag kände "suget" efter något så jag följde ett tips jag läste (Minns inte varifrån, annars hade jag lagt upp en länk) att man ska ta två alvedon, då hjälper det. Så det har jag gjort. Sen då? Lyssnat på musik, och sovit. Thats it. Åh, jag har vägt mig, morgonvikt: 49.0 :D Riktigt glad. Bara 2 kilo kvar till min första delvikt. Det var det...

19 grader innomhus, fryser om fingrarna så att det är svårt att skriva på datorn. Nu ska jag linda in mig i en varm filt och se på nån tv-serie. Kanske plugga biologi. Det är ju nationella i det snart :(

Ha det så bra alla ni Underbara :D


"It's not like anybody cares, so..."

Jag känner mig så liten, liten och ensam. jag är inte säker på om jag ska ha kvar bloggen. Jag kommer säkert ongra mig om jag tar bort den. men jag kanske ska starta en privat blogg senare, där jag kan vara meer öppen. kanske lägga ut bilder... När, jag är förvirrad.

Men för första gången på länge så kände jag mig smal. Jag såg min spegelbild i ett fönster och i två små sekunder han jag tänka att jag var endå kanske ganska så smal endå. Det var en härlig känsla :D

Ha det så bra Underbara ni <3


Ny planering.

Mål: 47.0 (-3,3 kg)
Kcal per dag: Max 900, Min 0.
Träning: Minst 1h varanan dag.
Förbjudet: Inget. Har hört att man blir sugen på det man förbjuder mer än om man skulle tillåta det.
Tillåtet: Allt som innehåller max 200 kcal per potion.
Startdatum: Idag
Slutdatum: Juni

Jag ska klara det! Jag måste klara det. Klarar jag det vore det Underbart,helt och hållet underbart :D Nu ska jag bli smal. Inte tjock. S.M.A.L. Det kommer gå, jag är possitiv.

Föresten. Jag är verkligen ledsen över att jag inte har uppdaterat, men jag har varit upptagen. Skulle jag säga med vad skulle alla veta vem jag var så tyvär ;) Men det har varit en rolig vecka hur som helst.

Nu ska jag gå och lägga mig. Kanske se ett till avsnitt av Skins :D


Jävla Skit!

Familje middag. Behöver man säga mer?

0 sömn och 0 kcal

Har inte sovit något inatt. har sett 2 sesonger av Skins och varit ute ochsprungit 2,5 kilometer. Blev lite kortare eftersom att jag var rädd att pappa eller mamma skulle hinna vakna innan jag var tillbaka. Och nu blir det fasta! Igår åt jag så jävla mycket att jag trodde jag skulle spy (Inte med vilje då) så jag kunde inte sova. Så nu blir det till att fasta idag och kanske fara ut och springa ikv också.

Vad kan man göra på en måndag? Spela sims, lägga pussel, se på tv, eller spela dator. Det är väll det. Jag får sysselsätta mig =)

Fastan räknas från kl 23. och det MÅSTE jag klara. Klarar jag till 23 i dag så fortsätter det ju över natten. Oc´h då kan jag hamna på 36 timmar =) Den här gången ska jag försöka slå mitt rekord, 40 timmar här kommer jag!

Blir ingen fasta idag.

Tyvär så kan jag inte fasta iag =( Behöver min fulla uppmärksamhet och koncentration till en grej. Men i morgon då jävlar! Då ska jag bli smal. (Btw. Spydde upp halva frukosten, men resten ger mig energi.)

Hade hets i gårkväll, åt typ 10 kakor, 2 mackor och chips =(=(=(=(=(=(=(=(=(=(=( Spydde 3 ggr och sedan la jag mig för att sova.

Satt också igår och såg på 6 avsnitt av Skins. Vill bli somCassie, utom det där hela självmordsgrejjen. Men jag vill också bli bortglömd. Att ingenska märka mig... Saknar att vara ensam om det.....

24H

Tjugofyra timmar utan någon som helst föda (Utom läckerol)

Fasta!

Idag och i morrgon blir det fasta med Kilogram. Kanske blir ganska lätt eftersom jag inte ska vara hemma vid lunch och middags tid =)

Vill ni ochså fasta? Det skulle vara kul om vi är fler som kan stötta varandra =)

Förlåt för att jag inte uppdaterat på länge =( Har varit ´nere i skiten ett tag. Så nu har jag säkert gått upp 100 kilo! Men det tar jag igen =)


RSS 2.0