Vad?

Vad är egentligen en drömm? och vad är verklighet. Den enas dröm kanske är en annans verklighet, som att man tänker att "när jag blir stor får jag köra bil" och så tittar man på en som får det. Eler att man själv bara om några år kommer tänka "Jag kör in på ica och köper lite mjölk". Jag vet, det låter ganska sjukt, cmen när man tänker på det... Verklugheten är NU, och en annan verklighet NU. Varje ögonblick är ett nytt NU och därför också en ny verklighet. Det går i en cirkel om och om igen och man kan ändra sin verklighet bara genom att fatta nya beslut. Ett exempel är att du tex. varge dag köper 1 liter mellanmjölk. Du vet inte varför men du köper jämt mellanmjölk, det blir din verklighet. Men så en dag köper du standard mjölk ist för mellanmjölk, och gör det varje dag. Nu har du bara minnen kvar från tiden du köpte mellanmjölk isf standard mjölk. Nu var detta bara ett litet ex. Men man kan likna det med att man tänker på sin 12 års dag, tänk vad stor jagär. och att man sedan på 16 års dagen tänker, men gu va litenja va. Tiden ändrar också verkligheten, men på ett annat sätt än va man gör själv.

Det är väll så ödet kommer in, om du bara skulle gå samma väg till jobbet varje dag i flera år och se på tv då du inte jobbade så skulle inget hända, men en dag glömmer du köpa mjölken och vänder om och går samma väg bara en annan tid och så stöter du på ditt livs kärlek. Så tror jag ödet fungerar. Vad tror du?

Egentligen är livet aldeles för kort för att fundera över dessa sak3er, men när man inte har något att göra krävs det att man uppehåller sig själv för att inte låta tiden flyta förbi utan minnen av andra verkligheter.

Njut av livet medans det finns, det tänbker jag göra och jag ska göra det bästa av mitt liv.// M

Nya tag

Efter en helj av frosseri och inte så mycket motion är det dags för nya tag igen. Så morgondagen blir med andra ord ganska så tom om man räknar i matväg, Men vi får se hur mycket det går slippa undan. Ska distrahera mig själv med läxor och hemprov och hoppas att det går bra.

Jusst nu sitter jag uppe och ska försöka hålla mig vaken, i hopp om att sova längre in på morgondagen och kanske skippa både frukost och lunch. Man måste ju komma igen efter en hel del chips och godis.
Jag hatar faktiskt julen, men bara i och med att den har sådan nära förkoppling med mat och godis. Jag menar, det är ju en ren självklarhet att man ska äta pepparkakor och lusstkatter på lucia, eller knäck på skylt söndagen. Men jag älskar att vara med familjen och leka lekar med mina syskon i julaftons mörkret så det blir lite av en dubbelmoral...

Hur som helst, så sitter man här och läser bloggar. Jag kan tipsa om de jag läser:

www.Themana.blogg.se
och:
addspirit.blogg.se

Sen läser jag ibland Kissies blogg, men det är mer sällan.

Helt ur det blå tänker jag fråga om det är någon här som jag som inte andvänder Facebook? Blir faktiskt irriterad på alla reklamer som numera säger "Gilla oss på facebook" eller "Gå med oss på Facebook". Förstår mig faktiskt inte på det där.

Undra ens om det är någon som läser min blogg nu? Eller om någon någonsin kommer göra det... Jaja, det får man återse i framtiden."The future is a mystery, the past history. Only focus on the present."


Början

Det här är början på en blogg där jag, som anonym kan skriva om allt möjligt ang. mitt liv. Jag vet att det finns miljontals sådanna här bloggar över hela världen, men man kan väll hoppas att ni ska fatta tycke för min.
Innan jag börjar ska jag presenmtera mig själv lite (mycket) kort, jag är en tjej på 15 år och bor i en småstad med mina föräldrar och syskon.
Det var väll det jag tänkt avslöjja om mig själv, inte mycket men Thats bacicely it. Det här blev inget långt inlägg, men jag har lärt från tdidigare erfarewnhet att om man satsar för högt i början hinner man inte långt på vägen, så kommer ha en tröög start och öka ibland. Wow, känns som om jag skriver i min dagbok här... Men det får ni tåla och,
Don't forget to fly...// M

Test

Japp, detta är mitt testinlägg... Får hoppas att jag får styr på bloggen.

RSS 2.0