Nyårslöfte

I år är mina nyårslöften:

* Inte göra något halvhjärtat
* Bli smal, oavsätt vad som krävs
* Sluta bita på naglarna (allvarligt, jag måste sluta. Det är inte frächt.)
* Sätta skolan främst
* Gå ut grundskolan med så högt betyg som möjligt.

Det är mina krav på mig själv under det kommande året. Har ni något/några nyårslöften?
Nu jäklar ska vi bli smala! Vi ska gå längs den långa vita sandstranden någon stans och vara de smalaste och stoltaste där! Det ska vi väll endå klara! Tagga!


 

Så jävla svag

att jag ska bestämma mig för ensak och sedan vara för svag för att hålla det är bara för jävligt!
Har varit duktig idag, ram till klockan 18, då gick allt åt hellvetet. Isf att fara ut och åka skidor, för att jag är så jäkulst lat att jag inte orkade, så satt jag och fläskade i mig risgrynsgröt med socker och kanel, majs, glass och hånung! Åt inte speciellt mycket av varje men det slutade på 500kcal. Och såklart så ska mamma och pappa var ahemma så jag kan inte gå och spy. Helvette också.

Dagen slutar på 700, nu får jag palra mitt feta assle ur stolen och gå ut och gå så att jag förbränner lite av skiten. Ikväll blir det vägning, och mätning och sen försvinner jag under nyår. Ska till stugan med familjen.

Usch, min mage står ut som en jäkla balong. Så jävla fet, och ful. Hur kan jag ens finnas.


Jag tänker INTE äta!

Jag har bestämmt mig, jag vill inte äta mer. Jag TÄNKER inte äta mer. Kosta vad det kosta vill. Jag SKA bli smal! Smal smal smal, tänk smal. Vilket härligt ord. Tänk att vara smal. Jag SKA bli smal!!! Om jag så DÖR på kuppen, jag ska bli smal. SMAL SMAL SMAL!!!!!!

Imorgon blir det INGEN mat. Ingenting! Slängde alla ´mina läckerol. Ska låsa in mig. INGET för förstöra detta. Jag SKA BLI SMAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Åh...

Var mitt i att fixa en ny design, och så klickade jag ner sidan. Skit. Orkar inte göra om den, så det får bli morgondagens distraktion, att fixa en ny design till bloggen. Tycker denna är aldeles för... gråblaskig/dassig. Ser helt för jävligt ut.

Trots att jag bara gick 600 steg idag(!!!) så är jag nöjd pga fotbollen. nu pressade jag i mig typ 20 pepparkakor nydd (Asså 20?! Fattar inte att jag bara inte KAN nöjja mig med 1!!!) och 2 glas mjölk. Så allt slutar på 1200 ungefär. Känner mig misslyckad men endå nöjd. Hur kan det komma sig?

Aja. Nu ska jag gå och lägga mig, sova ut så länge som möjligt göra läxan och sen fixa bloggen, svara på kommentarer osv. Kanske far en runda på skidor också, vem vet.


Belöning

Det är så skönt att skämma bort sig själv när man käner att man presterat guld =) Så jag tog mig en skön bastu, smörjde in hela kroppen och hedde faktiskt in en hårinpackning. Det känns så skönt efteråt och jag önskar att det varat längre. Så nu har jag bestämmt för att isf att straffa mig själv när jag gjort dåligt så ska jag belöna mig själv när det går bra =)

Hur gör ni när det går bra, respektive dåligt, för er?

Orkar inte skriva nåt In, Ut idag så ni får helt enkelt se min helt nya shape upp sammanfattning:Det blev VÄLDIGT mycket fett. men jag är nöjd med mängden protein iaf.
Oj, glömde räkna med fotbollen, så med den på -300 så hamnar dagen på 612. Vilket är bra =)

Lycka till med allt, har hört att det är en del som ska fasta i morrn, ska också det men inte helt typ bara äta 300kcal (vet att det är mycket för flesta, men för mig är det liite) och motionera isf att sitta här vid datorn hela dan.

Fattar inte

Skapade nyss en shape up. Det är så bra eftersom man kan skapa sina egna recept och få reda på hur mycket kcal de är i ex knäck. Jättebra. Men såhär blev jag jättefundersam, jag tränar 90 min fotboll varje vecka, och brukar räkna det på ca 300-400 kcla minus. Men enligt shape up är det 325 kcla på en halvtimma ?! Det låter som aldeles för mycket enligt mig.

Kan man verkligen bränna så mycket på en halvtimma fotboll?

Dagens In och Ut..

Dagens IN
Frukost: Inget (sovmorgon istället)
Lunch: ½ sats tomatsoppa (hemma gjord) 100kcal
Middag: 1 plätta med sylt 150kcal
Övrigt: 1 plätta m sylt 150, 1 appelsin 100, resten av tomatsoppan 100, 1 tunnbröds macka med ost 200, 30 läckerol 60.

Dagens UT
7937 (+-100) steg. ink. promenad i sammhället 1 tim.

Det blev en stillasittande dag idag. Satt från 12 till 18 och såg på Americas next top model, hela sesong 2. Man blir så sjukt på alla 5ft 9inch långa tjejerna som väger 120lb. Sj är man ju 5ft 3inch och väger 110lb. Det är en sjuk skillnad (BMI räknat) ja menar hur kan man vara så smal, och det enda man hör dem prata om är typ "Gu va jag är hungrig" och så äter de hela tiden! Ja fattar inte det, hur kan man äta vad som helst utan att allt fettet ska lägga sig på kroppen?! Allt fastnar på mig, jag kan dricka ett glas vatten och gå upp 2 kilo rent fett käns det som.

Dagens totala ligger kring 800kcal. Pluss minus 200 (Mest troligt pluss) men det är en ganska bra dag, gämfört med igår.

Aja, hoppas ni har det bra.

//M


Nytt

Nu jäklar blir det att ta tag i detta. Vägde 49 + i går kväll, det är hämskt mycket för mig. men nu ska alla få se, jag är inte sämmre än alla andra. Inte fettot i paralell klassen längre. Jag ska bli smal! Och då menar jag inte normalt smal, nej jag ska bli smalast. Undder 45 kg, det är smalast.

Men eftersom jag ska agera normalt. Så blir det att gå till köket nu och äta en kalori fattig lunch, och sedan kycklingwook till middag. Frukost blev det inget eftersom jag har nyss vaknat.
Om någramånader kommer jag vara där, men inte om jag fuskar. Inget fusk på 3 månader och sen får jag utväckla planen därefter. Så blir det.

Nu skriver jag mest för mig själv så det blir lite plockigt.
Har ni några tipps på hur man kan äta så få kcal till middag om man äter med familjen tex??
Dagens In och Ut.

Dagens IN
Frukost: risgrymsgröt 400 kcal
Lunch: Köttbullar(3) potatis(2) 300 kcal
Middag: köttbullar(2) potatis(1) 250 kcal
Övrigt: Minns inte, men de ligger kring 1000 =(

Dagens Ut
Inget =(

Totalt
+1850

Det blev en dålig dag, och trots att jag inte hetsade nåt så byggde allt godis och sånnt upp ett himla högt berg av kcalorier. Men i morgon ha jag bestämmt att det ska bli bättre, då börjar mitt nya schema. Samma tider frukost lunch och middag men att gradvis minska potionerna under 3 månaders tid kommer nog bli svårt. Och jag får inte äta annat än grönsaker mellan måltiderna. Om ens det. Nu jäklar ska jag ta tag i det här.

Ps. Bloggar från min nya dator =) Ds.


Jul, jul, strålande jul...

Igår gick det ganska så bra. Åt inte över mycket gämfört med andra år då jag minns att jag nästan bodde vid godisbordedt. Men det samlade upp sig till nästan 2500 kcal, vilket inte är så bra...

Jag fick en stegräknare igår, det vae en av mina bästa persenter (Bla. en dator till skolan, en kontorsstol och en whiteboard tavla.) Och jag ska försöka gå 15000 steg om dag i vardagen. Oj vad detta blev körvigt i mitt huvud, har lite svårt att tänka då jag är nyvaken...

Iaf. Hur gick det för er på julafton? Och vad planerar ni att göra efteer jul?
Jag ska försöka att äta "Normalt" fasst mindre potioner och gradvis minska dem så att ingen märker nått. Börjar i morgon 26/12 - 11

Något jag kom på för några dagar sewn är att min mens inte kommit denna månaden ( Jippie! ) och att den kommit kanske max 3 ggr under 6 månader. Det känner jag är ett täcken på framgång.

På tal om nåt annat, jag tror aldrig att jag kommer behöva laxera i hela mitt liv. För så här är det (Är du känslig, sluta läs) Efter att jag ätit en hel dag utan att spy, typ normala potioner, så får jag världens diarreer efteråt. Jätte ont i magen får jag på köpet. Vilket är bra för då har inte kroppen hunnit ta upp alla kclaorier än eftersom det går snabbt genom kroppen. Det enda dåliga är om det händer en skolvecka...

Aja, Nu ska jag slappa, spela dator och sepå tv resten av dagen, om jag inte gör lite läxa också. Men nu måste jag springa på toa...

// M


Hat hat hat.

Jag hatar mig själv, jag hatar mitt liv. Jag hatar min feta mage, mina feta lår och gäddhäng till armar. Jag hatar mitt fula rum, det huset jag bor i, hatar alla mat jag ätit idag, hatar all mat jag inte ätit idag...

Jag vill bara försvinna härifrån!" Abdorberas av hjorden, dö och återfödas som en pinnsmal sypermodell med kurvor på de rätta ställena. Vill ha en perfekt familj, perfekt liv, perfekt. Inte normal, perfekt.

Men nu är det så att det går inte, och vissa saker kan man påverka. Jag tänker bli perfekt, så långt som det går. Perfekta betyg, perfekt smal, perfekt attityd, perfekt. Bara perfekt. Är det så mycket att begära?


Uppenbarelse

Jag har fått en "uppenbarelse". Det bara klickade till i hjärnan som "aha, det är så det går till.
När jag är hungrig på riktig met blir jag sötsugen. Om jag äter tillräckligt av bra mat (även kalorifattig) under dagen så kommr inte sötsuget att drabba mig. Märkte det då jag i morse åt 200kcal gröt med lingonsylt och kunde motstå alladin asken som stod på borddeet. Sen tänkte jag, nu kommer jag bli hungrig snart, frågade mamma om jag fick göra mig en soppa "Nej, vi ska äta dopp-i-grytan som lunch/middag. Du får vänta". Jag blev ännumer hungrig och klunde inte längre motstå alladinasken eller knäcken.

I morgon ska jag tametusan aldrig gå hungrig. Äta mycket av kalorigles mat (Typ soppa, broccoli, gurka, gröt. osv.) och slippa sötsuget. Vill defenitivt inte hetsa på julafton!

Igår sa mina föräldrar något som störde mig. Jag sa "Jag länktar tills jag får flytta hemmifrån..." (vi pratade om att jag skulle få enmassa grytor osv till födelsedagspresent) "Men de har inte fått lov än." sa pappa då. Det blev knäppt tyst en stund. Litar det fortfarande inte på mig? Eller tolkar jag det fel? Jag har ingen aning, jag vet bara att jag aldrig så länge jag bor hemma får spy mer i hela mitt liv. Då kanske de litar på mig igen.
// M

Jävla skit!

Dagen slutade på ca 1300, eller mer. Inte en bra dag altså. Jag är så jävla trött och känner att jag inte orkar fortsätta så då äter jag, massor. Och spyr. Inte ett riktigt hets, men nästan... kan få i mig 5 bullar, 10 knäck och 2 glas mjölk, den går det inte mer förens om typ 3 timmar då jag gör 0om det fasst i mindre skala. Jag hatar det men har ingen aning om hur jag ska sluta...

Mina kompisar vet ingenting, min mamma och pappa tror jag är "frisk", eller de tror aldrig jag hade en ÄS (vilket jag inte har men endå). De trode det var något tillfälligt som alla flickor gick igenom bara för att mamma gick igenom "samma sak" när hon var liten, i typ 2 månader. Inte som jag nej, jag höll på i 3 innan hon kom på mig och nu är jag uppe i 6.

Känner mig bara så jävla misslyckad, jag klarar inte ens av en dag utan mat. Hur jävla miffat är inte det?! Gissa vad vågen stod på för bara några minuter sen? 48,4. Jag har gått upp 0,7 jävla kilo på en jävla dag. Hur jävla fucked up är inte det?! (Jag vet att jag svär mycket här i bloggen, måste få ut lite aggritioner annars så kommer jag spricka på skolan. Var föresten påväg att göra det idag. kände bara näe, jag klarar inte att leva såhär mer. Jag satt brevid min bästa kompiseller en av mina bästa. Och hon frågade mig nåt som nästan fick mig att börja gråta och gå därifrån. Men jag bara log och svarade normalt.) Det blev en lång parantes, men endå.

I morgon kommer alla stå med sina fina klänningar och smala midjor i jympa salen då rektorn håller sitt tal, och vi kommer få våra hösttermins betyg. Jag har lovat mig själv att oim jag sänkt mitt betyg kommer jag inte att äta nåt. Oavsätt vad mamma säger. Tror inte jag kommer hålla det, och om det blir så får jag skära mig för första gången på länge... Jag vet det låter hämskt. Men det är vad jag kan göra i en situation som denna. Kan bara inte acceptera det om det händer, jag har jobbat så hårt och så är jag fortfarande en snitt elev. VG i allt, inga MVG (typ) och inga G.
Vara en i mängden, den som alla tror är så smart att hon får MVG+ på alla prov och den som alla vill veta svaren av. Men jag kan inte alla svaren. Jag vick VG- på både svenska provet och biologi provet. Jag kommer för i helvett att få sänkt betyg i Musik, ett av de få ämnena jag hade MVG i och deta var sista chansen för oss att påverka de betyget.

Jag vill  bara sova och drömma fina drömmar som jag aldrig vaknar upp ur.

En gång för vara några dagar sen drömde jag om en värld som inte handlade om mat, vikt och kalorier. Jag hade den mest underbara pojkvännen, de mest underbara vännerna i hela världen och alt var perfekt. Jag frågade tillochmed mig själv "är detta en dröm?" och svarade"Näe, det kan det inte vara..." Bara för att vakna upp i min säng och lägga allt fokus på vad jag ska äta till frukost och vad jag ska ha på mig som jag ser minst tjock ut i.

Det här blev ett väldigt personligt inlägg, och om ni orkade läsa hel vägen hit kan ni snälla inte dömma. Jag är trött på alla som ska dömma en efter allt...
Hoppas ni har det trevligt såhär inna jul... det har inte jag.

//M

Halv-bra-dag

Fastan sket sig. Berodde mog på att jag inte drack nåt, så det blev middag iaf. Det är något konsigt med att då man inte ätit på hela dag och sedan är jätte-jätte-jätte hungrig så man tar sig en portsion som man vet att man lätt äter upp och vill ha mer... Så orkar man inte ens hela! Det är skummt men bra, bitter-sweet på nåt sätt...

Hur jag lyckades slippa undan lunchen idag också har jag ingen aning om. Skyllde på att jag sprang runt och letade efteer skåpsnyckeln hela lunchrasten och de gick på det.
Mina kära vänner, jag är så arg för att ni inte stoppar mig.

Jag tror att jag har lite dubbelmoral idag. Vill äta, vill inte äta. Vill träna, vill inte träna. Hatar alla, älskar alla. Det växlar. Just nu vet jahg inte vad jag ska ta mig till, kanske ska jag bara gå och lägga mig och slå ihål några timmar på det sättet... Vi får se.
Hur har ni det?


In och Ut

Dagens IN
Frukost: Inget
Lunch: Inget
Middag: 1 liten pankaka m 5g jordgubbssylt, 150
1 liten ostbit, 20

Dagens UT
Fotbollsträning 90 min, -300

Totalt: -130!

Jag är så himla glad för den här siffran! Har aldrig legat under 100 förut så jag är väldigt nöjd med mig själv =) Tror dock att jag förbränt mer eftersom vi haft turnering på skolan, så jag har sprungit ganska mycket. Nu ska jag väga mig och sedan hopa i duschen. I morgon blir det fasta.


(blev en bild direkt från google, orkade inte redigera nån text på en annan, som jag gör med nästan alla bilder.)

// M


Skit

Jag blir bara så sur på en av mina så kallade kompisar som låter mig få ta all skit för någointing som egentligen var hennes ansvar. Det är bara saå jobbigt att jämt få höra alla saker man gör fel trots att man gör precis som man blivit "tillsagd" att göra. Så är allt fortfarande fel och jag får all skit för det.

Jag var bara tvungen att få det ur mig eftersom om jag skulle konfrontera den här personen skulle hon göra mitt liv surt för evigt.

Men nu till gladare saker. Jag var min förhoppningsvis sista gång hos kuratorn idag och hon verkar köpa mitt fösök till att lura alla till att jag är frisk. Så nu kan jag (om jag är försikig) kanske fortsätta hårdare än jag gjort förut. Det kommer bli bättre då jag flyttar hemmifrån dock... om 7½ månad... men det är bra att ha något att se frammemot ist för att baras titta tillbaka.

Nu ska jag försöka få in lite mer struktur i min vardag, har kommit på att jag lättare håller mig innom ramarna då och allt blir inte lika stressigt och jag äter i regel mindre. Just nu berömmer jag mig själv för mina mästerlögner idag, och har kommit på några inför "kan hända situationer" i morrn. Man måste vara förberädd...

Okej, nu ska jag sluta skriva för det här börjar bli riktigt svammel haha Xp


Sakta men säkert...

Allt går uppåt, även om det är knappt märkbart i vissa situationer. Men det går och det är det som är huvudsaken.

Jag har vägt mig 3 ggr idag, en gång på morgonen, och den vikten fick mig att inte äta nåt till lunch. Jag vägde 49,7! Det är sjukt mycket för mig, men andra gågnen var det 49,3 och sista 48,5? Jag fårstår mig inte på vågen just nu, den går åt olika håll nämligen.

Asså jag är för trött för att ens skriva något vettigt. Sitter bara och bablar på om allt och ingenting.

Föresten tror jag att jag har ett beroende, eller man kan inte kalla det beroende men nästan. För jah har en dålig ovana att äta ketchup ur en kopp. Ja det är väldigt skummt, men jag har ingen aning om hur jag ska kunna bryta den ovanan.

Ligger på +400kcal idag... Vilket är bra. Men vi har inte ätit middag än, och jag har ingen aning om hur många kcal man bränner genom att åka snowboard, vet nån det vill jag gjärna veta =)

Ja, det har blev ett random inlägg... Ha det bra och lycka till med era mål <3

// M


Huvudvärk

Jag har en sån förbannande huvudvärk att jag bara vill gå och slå huvudet i väggen! Tog två Pamol men dfe hjälpte inte pluss att jag drack så mycket vatten att jag var nära på att spy.

På tal ocm att spy, tack vare min jävla huvudvärk kan jag inte göra det! Jag känner bara att jag måste få ur mig allt skit (chips, godis, dricka, glögg) och det kan jag inte nu! (iom jag spyr under en huvudvärks atack får jag blodsprängnigar i ögonen, blir aldeles yr och huvudvärken 1000 ggr värre.)

Näe, jag vill bara lägga mig ner och dö medans allt fett sugs in i kroppen och sätter sig på låren och magen... Vill bara sjunka genom marken ner till helvettet och brinna up! Jag har tappat all kontroll jag haft kvar och den kommer aldrig tillbaka igen! det tog mig 6 månader att bygga upp den och nu ska allt tame fan raseras!

Denna dan suger!!// M

Hyfsat...

Det går ganska så bra, bättre än väntat men sämre än förväntat. Blev 100, 200, 400 + 200 så ligger på 900 =( Det är inte bra... Men man mäste bygga upop sakta annars faller man tillbaka snabbare, det har jag lärt av erfarenhet.
Eftersom jag inte har något mer att skriva kommer lite kort info om mig:

Längd: 160cm
Ålder: 15 år
Vikt: Mellan högsta 52, lägsta 46,6. Nu mellan 46 och 48.
Favorit mat: eh... vet inte...
Favorit djur: Katt, har 2 st.
Färg: Blått/turqouse eller rött
Hobby: Fotboll, bugg och datorn
Favorit program: Du är vad du äter och Superzise vs superskinny
Favorit citat: Ingen kedja är starkare än sin svagaste länk.


Det var lite info =) Har ni några frågor är det bara att fråga <3

För tillfället håller jag på att läsa en bok som heter "Pojken som kallades det" Det är en jättesorlig och hänsk historia om en pojke och hans barndom med en psykisk störd mamma som misshandlar och plågar honnom från dess att han är fyra tills han fyller tolv och blir omhändertagen av soc. Tycker verkligen ni borde läsa den. Den berör på djupet.

Ha en fortsatt trevlig kväll =)// M


Jävla Failande!!

Näe, jag vill GE UPP! Allting misslyckas för mig just nu, har ätit över 2000, säkert 3000 kcal bara idag!!! JÄVLA FETTO!
Jag är så jävla uppsvullen just nu, komm knappt i mina jeans som brukar sitta hyfsat och det gjorde mig förbannad!

Jag har bestämt mig, i morgon blir det 100 till frukost, 200 till lunch och 200 till middag. Då får jag 200 över om jag ska hålla mig till 700 om dan. Men det blir snart helj och... FAN! Det kommer INTE gå!!!


Jag blir helt enkelt tvungen agtt luras och trixas väldigt mycket...
men det blir till att kämpa så gott som möjligt, och det blir förhoppningsvis en vändning innan måndag.

Föresten slog jag mitt rekord, har inte spytt på 3 dagar, för första gången på de 6 mpånader jag har gjort det. Men idag så gick det inte att hålla igen...

Hoppas ni alla har det bättre än mig... Lycka till :)


Stress och mera stress...

Vi har säkert 3 prov/redovisningsr i morgon och på fredag. Jag vet att det inte låter som mycket men jag är jätte stressad. Allt detta pluss läxor har jag helt enkelt inte tid med enligt mig själv, trots att jag vet att jag sitter aldeles för mycket vid datan och tv'n.

Jag har väll ingenting att skriva egentligen, den här dagen har varit crap och jag har ätit massor så min mage känns som om den ska spricka. UJag är uppblåst, fet och eftersom jag failat de sista dagarna här så har jag inte vägt mig sedan söndag kväll...

Nee, allt är bara en hel hög av stress och måsten. Och den största pressen kommer från mina kompisar. De som är så smala att man kan dö som säger åt mig att äta mer. De vill bara inte att jag ska bli smalare än dem därför vill de att jag ska bli smällfet. Men mest press kommer från de tjejer i klassen som inte anstränger sig med som får ett MVG på varenda jävla prov och som inte ens är nöjd.

Jag hatar bokstavligen skolan och dess pressande atmosfär. Bara 8 månader kvar som sagt...

// M


Distraktion

Nu sitter jag här efter en och en halv timmas fotboll och att ha lurat mina kompisar att jag ätit middag (Lurat och lurat, smetade ut maten på talriken, åt några tuggor och skrapade ihop den) , jag är vrålhungrig, men jag vet att det bara är fettet som går ur min kropp (Intalar jag mig, jag mår bra när jag är hungrig trots att jag är mer trolig att få bulemi isf anorexi) och jag försöker hålla mig borta från köket...

Jag hade tänkt berätta lite vad som hände ern dag för ca 3 månader sen...

Jag blev tvingad att ära mat av mamma till middag och i ren protest gick jag in på toan och så klantig som jag är (Jävla fetto till idiot! Närmare bestämt!) Så spolade jag inte. Mamma kom in på mitt rum och konfronterade mig och just då ville jag bli "frisk". Så jag kom överens med henne att jag skulle gå till kuratorn. Men nu genom lögner och små ändringar i mitt beteende så ska jag bara träffa kuratorn en gång till och sedan är jag (nästan) fri!

Jag måste såklart övertyga minba kompisar också (På lunchemn sitter alla kvar tills jag har ätit upp om jag inte går innan dem) och det kommer bli svårt för då kommer jag måsta äta lunch på skolan och det betyder mer fusk hemma...

Näe, jag är förvirrad. Antingen skippar jag frukost, eller lunch... Middan går inte komma undan så denkan man stryka.

Har ni något förslag/tips?

Skulle uppskatta det. Ha en fortsatt trevlig dag (Kväll?) alle sammans.// M

Officiellt så hatar jag skolan!

Näe, att de ska tvinga oss att gå luciatåg! Och att folk ska rösta på vem som ska bli lucia, det blir endå jämt den smalaste, längsta och snyggaste (Och ibland den poppuläraste) som blir vald. Så vad är det för mening.

Hade faktiskt tänkt skriva ett riktigt långt och inväcklat inlägg om exakt hur jag kände mig då jag fick veta att det var den tjejen jag beskrev ovan som blev vald, att killarna ropade "Jävla fetto" efter mig i korridoren, eller att det kändes som att de gjorde det. Eller om hur liten och rädd jag kände mig då alla (Precis alla utom jag) satt på mentorstiden och diskuterade hur äckligt Bulemi är och vad det är för skillnad mellan det och Anorexia. Nej, jag tror att det jag skrivit nyss får räcka. Men resten får vänta till en annan dag.

Det känns som om hela världen är emot mig, och jag hoppas det vänder då jag flyttar och börjar gymnasiet. Träffa helt nya mäniskor och skaffa nya vänner,  och kanske skaffa pojkvän. Jag länktar dit, bara åtta månader kvar...// M

Bra beskrinvning...

Jag läste just på en blogg (http://lightasafeather.blogg.se) Där hon skrev som början på ett inlägg "Fortsätt tills du faller, sen res dig upp och fortsätt ännu mer" Det är precis så jag känner just nu!

Man bara försöker och försöker, misslyckas och misslyckas men endå fortsätter man tills man misslyckas igen jag menar mellan alla misslyckanden måste man ju lyckas? om än lite grann, så blir det den tröst jag får hålla på tills nästa gång det går bättre.


Damn it.

Altså, jag har inget emot då det går dåligt en dag, men att man sen ska ställa in sig för ett misslyckande är helt ofattbart! Nu när allt rasar för mig så ska jag hamna i mina förra vanor igen...

Nej, nu ska man tänka possitivt, allt kommer gå bra och jag kommer fortsätta gå neråt. Nu när jag äntligen ligger så långt nere som jag någonsin varit (!!) så vill jag bara inte förstöra det.

Så nu ska jag distrahera mig med läxor och kanske ta en dusch också. Vi får se.


Vad va det jag sa...

Bara för att allt gått så himla bra så ska allt sabbas, inte megamycket men endå tillräckligt för att allt jag byggt upp raserats och måste repareras. Det betydet att jag måste hoippa tillbaks minst 5 steg.

Tack så jävligt mycket mina kära vänner.

Det går underligt bra...

Jag tror att allt snart kommer rasa nedåt, men just nu går det underligt bra! Vägde mig i morse (Efter frukost och ett glas vatten) och jag kunde inte tro det! Jag är just nu som mitt smalaste och hela 46,6 kilogram! Det betydet att mitt BMI nu hamnar på 18,2!

Näe, ja kan inte tro det... De borde vara på väg utför allt ihopa varför det går så bra nu, men ja ska försöka hålla i det. Jag har redan lyckats lura bort middan igr och kan nog slippa lunchen idag. Men oturligt nog blir det hamburgare till middag... Så ja, det borde gå utför...

Okej, nu rabblar jag bara, jag ska försöka komma till poengen... Okej det finns ingen.// M

Glad!

Jag är så glad! Vägde mig nämligen igår och låg på 47,7 (inte mitt lägsta, tror att de e 46,9) men så kollade jag mitt BMI nyss och gu så överaskad jag blev! 18,6! Jag tycker det är jättebra, så nu kan jag bara fortsätta kämpa!

Hoppas ni har det bra =)// M

Inget nytt

Jaja, har inget speciellt att skriva. Tänkte bara slänga in ett inlägg i förbifarten. Jag har nyss (eller nyss och nyss) sett på Hose på 4an. Jag tycker programmet är jättebra. Iaf, sov så sött och god natt.

Hade tänkt ladda upp en bild på serien, men datorn vill inte så. Vi synes.

Miss igen.

Jag lovar mig själv och andra en massa saker och för det mesta går det att hålla... Men tydligen inte för tillfället. Nej, jag är svag och hopplös och har ingen som helst självdiceplin! Det är någontinh jag MÅSTE lära mig!

Ja, det blev inget idag och trots att jag misslyckades så blev den totala summan av allt inte så farligt, ganska konstigt va? Men hur som helst. Jag måste verkligen göra klart alla dessa läxor och hemprov som ska vara inne på måndag, jag har gjort hälften och skutit upp resten hela veckan. Så det blir till att sitta uppe till 1 och göa de klar.Mitt råd till er: Skut INTE upp läxor, de byggs på eftersom.

//M


Lite allt möjligt

Har ni någon gång kännt er sådär hopplös och hämsk att man bara vill lägga sig ner på golet och sparka och skrika? Så känner jag hela tiden och jag vet inte hur jag ska bli av med det. Jag prövade att skära, men det blev så fula R pluss att jag inte vill att någon ska märka annars hade jag fortsatt.

Men det är det, då känslan tar över kan jag inte fokusera, och nu när det är sista året i grundskolan och allt så vill man inte få ett streck i betyget precis, eller ett G för den delen heller. Har ni något tips på hur man blir av med den känslan? Jag vet att det bara är en (om det är samma person ens?) som läser här, men om ni kommenterar skulle jag bli väldigt glad.

Nog om det. I morgon ska jag försöka att fasta för första gången i mitt liv. Har aldrig gjort det förut, undra hur det fungerar? Ska resercha lite om det och så, men får hålla tummarna och se om det fungerar.

För en stund sedan satt jag och såg Supersize vs Super skinny och jag blir rent ut sagt förbannade på de smala som är med där, varför vill de gå upp i vikt? De äe ju såå smala att man bara vill dö!

Vet inte riktigt om jag vågar lägga ut det här inlägget... Tänk om mina föräldrar hittar det.
Men det borde vara värt risken så...// M


RSS 2.0