Halv-bra-dag

Fastan sket sig. Berodde mog på att jag inte drack nåt, så det blev middag iaf. Det är något konsigt med att då man inte ätit på hela dag och sedan är jätte-jätte-jätte hungrig så man tar sig en portsion som man vet att man lätt äter upp och vill ha mer... Så orkar man inte ens hela! Det är skummt men bra, bitter-sweet på nåt sätt...

Hur jag lyckades slippa undan lunchen idag också har jag ingen aning om. Skyllde på att jag sprang runt och letade efteer skåpsnyckeln hela lunchrasten och de gick på det.
Mina kära vänner, jag är så arg för att ni inte stoppar mig.

Jag tror att jag har lite dubbelmoral idag. Vill äta, vill inte äta. Vill träna, vill inte träna. Hatar alla, älskar alla. Det växlar. Just nu vet jahg inte vad jag ska ta mig till, kanske ska jag bara gå och lägga mig och slå ihål några timmar på det sättet... Vi får se.
Hur har ni det?


Kommentarer
Postat av: amlikethis

Synd!:( Bättre lycka nästa gång!<3

2011-12-21 @ 18:30:07
URL: http://aamomentlikethis.blogg.se/
Postat av: Anonym

Sv: Förlåt för segt svar, jag har inte varit mig själv..Ja, skolan är väldigt viktig att klara trots allt eftersom det blir jobbigare sen! Och tack, men jag har inte nått mitt mål än :)Jobbigt att inte fastan höll idag! Vill du köra med mig någon dag? :)

2011-12-21 @ 23:27:09
URL: http://wannathinlife.blogg.se/
Postat av: amlikethis

Sv; Ja, det är helt underbart. Dom ska fan inte ha något med mig och göra igen!..dom har gjort sittTack, fina du! jag tror på dig också!<3

2011-12-22 @ 18:16:17
URL: http://aamomentlikethis.blogg.se/
Postat av: amlikethis

Sv; <3

2011-12-22 @ 18:31:34
URL: http://aamomentlikethis.blogg.se/
Postat av: R

sv: Jag är inte rädd för själva grejen att gå ner i vikt, bara det att om jag ser att jag har gått ner till min lägsta vikt och att det ska trigga igång ätstörningen ännu mer, eftersom jag faktiskt vill bli frisk.

2011-12-22 @ 19:59:05
URL: http://thebeautyinugly.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0