Belöning

Det är så skönt att skämma bort sig själv när man käner att man presterat guld =) Så jag tog mig en skön bastu, smörjde in hela kroppen och hedde faktiskt in en hårinpackning. Det känns så skönt efteråt och jag önskar att det varat längre. Så nu har jag bestämmt för att isf att straffa mig själv när jag gjort dåligt så ska jag belöna mig själv när det går bra =)

Hur gör ni när det går bra, respektive dåligt, för er?

Orkar inte skriva nåt In, Ut idag så ni får helt enkelt se min helt nya shape upp sammanfattning:Det blev VÄLDIGT mycket fett. men jag är nöjd med mängden protein iaf.
Oj, glömde räkna med fotbollen, så med den på -300 så hamnar dagen på 612. Vilket är bra =)

Lycka till med allt, har hört att det är en del som ska fasta i morrn, ska också det men inte helt typ bara äta 300kcal (vet att det är mycket för flesta, men för mig är det liite) och motionera isf att sitta här vid datorn hela dan.

Kommentarer
Postat av: K

Sv; Jaa har försökt sluta spy nu. Gör det "endast" 1-2 gånger per vecka men nu blir det helt slut med de då jag är DÖD om pappa (eller ännu värre mamma som inte vet något) kommer på mig igen!Jag vet det med dieten att äta olika mycket. jag tycket bara det är svårt. Jag har liksom mitt "schema" typ så det blir lite svårt att rubba det men jag ska köra detta nu och se vad som händer :)Tusen kramar!!

XXX

2011-12-27 @ 20:23:43
URL: http://stride.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0